Mikroskopiering

 Vi ser både i mørkefelt og fasekontrast på våre blodceller og kan forstørrer blodbildet opp til  20000 x, og her kan vi få mye informasjon. Vi ser både i levende blod, og tørket blod. Disse 2 forskjellige variantene gir oss forskjellig informasjon.

Følgende ting kan man få informasjon om i levende blod: Bakterier, virusaktivitet, gjærsopp, candida, svart sopp, parasitter, mykoplasma, urinsyrekrystaller, oksidert fett, plakk i blodet, kolesterol, redusert oksygentransport, redusert næringsopptak, leverstress, frie radikaler, klebrig blod, dårlig protein nedbrytning, B12 mangel, aktivitet i immunsystemet, adrenalinstress etc.

Følgende ting kan man få informasjon om i tørket blod: Mineralmangel, hypoglykemi, næringsopptak, c-vitamin profil, tungmetall belastning, inflammasjoner, nakke/rygg problemer, økt gjennomtrengelighet i tarmvegg, binyrestress, parasitter, belastning i hjerte og sirkulasjon, - lunge og bryst, - nyre/blære, ubalanse i skjoldbruskkjertel, inflammasjon i muskler og ledd, kronisk stress, livmor/eggstokk/prostata problematikk, lever og galle, allergi/intoleranse/ hypersensitivitet, degenerasjon etc.

Etter mikroskopieringen og gjennomgang av analysen kan terapeuten sette opp en plan i forhold til funn som er gjort. Både i forhold til kost og ærnæring og behandlingstiltak som er rettet mot pasientens problematikk., eller utføre videre undersøkelser, basert på de funn som gjøres i mikroskopet. Å forebygge er beste medisin for å beholde gode helsefunksjoner. Så de fleste vil ha nytte av gode tips til selvhjelp i hverdagen. De er ikke alltid de store tiltak som skal til for å øke den helsememessige fordel ved og forandre på eksempelvis kostholdet. Ta bort noen matvarer som ikke passer deg og legge til noen andre, og over litt tid kan både energi øke, og eventuelle helseplager reduseres. Dette er det flere og flere som har oppdaget. En må ta mer ansvar over egen helse, og forebygge er kanskje nøkkelen for veldig mange av oss!

www.eubiotek.net

Følg oss

Få med deg siste nytt, følg oss på facebook.

Design og CMS levert av EKH.no