Analyse

Irisanalyse Irisen vår er den delen på øyet som har farge. Den er et mikrosystem og kan gi oss mye informasjon om både genetikk/arvelige disposisjoner. Irisen avspeiler kroppens indre, både fysisk og psykisk.

Vi kan ikke gi noen "diagnoser" men ser hvor du har din styrke og svakheter i kroppen og eventuellt gi råd om hvordan du kan forholde deg til det vi ser og finner.
www.bernardjensen.com

Matintoleransetest Maten du spiser, kan være årsaken til dine helseproblemer! Vi utfører intoleranse (IgG / IgA) og allergitest (IgE) på mat og urter. Systemet er baser på US/EU Bio Tek AS sine tester.

Vi går igjennom analysen, og setter opp eventuelt program for kostendring/tilskudd av vit/min, evt andre remedier, for de som måtte ha behov for det.
Brosjyre om matintoleranse
www.eubiotek.no

HÅR OG MINERALANALYSEAnalyse av håret avslører hva kroppen har på lager av mineraler, spormineraler, og eventuelle giftige mineraler.

Er kroppen i ubalanse angående mineraler/vitaminer, kan det gi seg utslag i lidelser og plager. Gjennom en mineral/vitamin og urtekur, samt tilpasset kost, kan en langt på vei gjenopprette denne ubalanse. Det kan ta fra noen mnd. til flere år og gjenopprette denne balanse, avhengig av hvor stor ubalansen er og hvor godt tarmen greier å ta opp næringen (Nutri Tech med Dr. David Watts).
Brosjyre om hår og mineralanalyse
www.haranalyser.com
www.haranalys.se

Merk; Vi gjør våre kunder oppmerksom på at vårt tilbud med forskjellige behandlingsformer, kun er et supplement til annen/øvrig behandling fra det offentlige helsevesen. Ved tvil, så henvises kunden alltid til sin fastlege for øvrig konsultasjon og utredning.

Følg oss

Få med deg siste nytt, følg oss på facebook.

Design og CMS levert av EKH.no