Jadematte

Natural Health Jadematte bruker Jadesteiner som avslappende elementer, kjent fra antikken som et av naturens underverk. Jadematten er et high-tech produkt som kontinuerlig reflekterer fokus på trening, livsstil og fysiske lidelser, og hvor bruken er basert på Xiuyan jadestein. Under søvn/hvile får du en kombinasjon fra det fjerne Østen og internasjonal helse-teknologi.

Pris:
Forbruker pris: 14.900,- inkl. mva. 
Ryddesalg nå: 7.500,- inkl mva.

Terapeuter egen pris. Ta kontakt for gode rabatter.

Jademattene er nå utsolgt!

 

Natural Health Jadematte

  • infrarød stråling
  • negative ioner
  • 1064 Jadesteiner
  • germanium
  • akupressur fra steinene

Jadesteiner
I flere tusen år, har jadestein vært brukt av folk i asiatiske land.

Xiuyan jade er en verdenskjent stein med spesielle egenskaper. Den inneholder basiske mineraler som selen, magnesium, kalsium, kalium, jern,  og mange sporstoffer som trengs i kroppen. Jade og humane celler har samme type frekvens. Menneskelige celler skaper resonans med jadens frekvenser.

Germanium er en slags edelsten av en sjelden type som ble funnet av den tyske kjemikeren Clemens Winkler. Det er et svært lett metall av halvledermaterialer og deres atomer har 32 elektroner. Elektronene i kroppen er utvidet i henhold til fysikkens lover, og øker med dette sine rensningsegenskaper som øker evnen til å gi mer oksygen til cellene. Hypoksi (oksygenmangel) er årsaken til mange typer sykdommer og problemer. Germanium kalles ofte for spiselig oksygen.

Akupressur fra steinene
Når matten ligger i en seng slik at matten formes etter kroppen gir de unikt formede steinene en komfortabel akupressur.

Å oppnå helse fra søvnen
Vi tilbringer en tredjedel av våre liv sovende, noe som er viktig for å gjenopprette kroppen. God søvn er grunnlaget for foryngelse, vektkontroll og helse. Vi bør ikke forsømme å sove. Hvis vi ikke har skikkelig sirkulasjon og god søvn, kan vi ikke frigjøre oss fra trøttheten, og dette kan påvirke vår helse på en negativ måte.

Parameter på produktet:
Volt : 220-250 V
Frekvens : 50 Hz
Styrke/energibruk : 220 W
Tempratur : 25-70 grader C  + / - 3 grader C

 

Følg oss

Få med deg siste nytt, følg oss på facebook.

Design og CMS levert av EKH.no